Alcatel 1C 2019

Alcatel 1C 2019

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
IPS LCD touchscreen capacitiv, 16M culori
Diagonala ecran (inch)
5.0 inchi, 64.5 cm2 (~72.3% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
480 x 960 pixeli, 18:9 ratio (~215 ppi density)

Foto - Video

Caracteristici camera
LED flash
Rezolutie video
720p@30fps

Memorie

Memorie (interna, RAM)
8 GB, 1 GB RAM
Slot card
microSD, pana la 32 GB

Alimentare

Baterie
2000 mAh

General

Culori
Enamel Blue, Blush Pink, Volcanu Black
Sistem de operare
Android 8.1 Oreo (Go edition)
Procesor
Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53
Dimensiuni
136.6 x 65.3 x 10 mm (5.38 x 2.57 x 0.39 in)
Data lansarii
2019, Q1
Greutate
148 g (5.22 oz)

Conectivitate

Retea
GSM / HSPA
Bluetooth
4.2, A2DP, LE
GPS
Da, cu A-GPS
USB
microUSB 2.0
WiFi
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
Tip SIM
Single SIM (nano-SIM)

Multimedia

Jack 3.5mm
Da
Radio FM
radio FM
Difuzor
Da

Altele

Senzori
accelerometru, senzor de proximitate


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro