Alcatel 2010

Alcatel 2010

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT, 256K culori
Diagonala ecran (inch)
2.4 inchi (~32.1% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
240 x 320 pixeli (~167 ppi densitatea pixelilor)

Foto - Video

Rezolutie video
144p@12fps
Camera secundara
Nu
Camera principala
2 MP

Memorie

Memorie (interna, RAM)
128 MB ROM, 64 MB RAM
Slot card
microSD, pana la 32 GB (slot dedicat)

Alimentare

Durata baterie (stand-by)
pana la 450 h
Durata baterie (convorbire)
pana la 6 h
Baterie
detasabila Li-Ion 750 mAh

General

Culori
Anthracite, Apple Green, Coralline Fresh, Rose Fresh, Turquoise Iron gray, Pure White
Dimensiuni
106 x 52.5 x 13.6 mm (4.17 x 2.07 x 0.54 in)
Data lansarii
2014
Greutate
95 g (3.35 oz)

Conectivitate

WiFi
Nu
GPRS
Da
Retea 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
USB
microUSB v2.0
Bluetooth
v3.0
GPS
Nu
Retea
GSM
Tip SIM
Single SIM (Mini-SIM) or Dual SIM (Mini-SIM, dual in asteptare)

Comunicare

Browser
WAP 2.0/xHTML
Mesagerie, Email
SMS, MMS

Multimedia

Difuzor
Da
Jack 3.5mm
Da
Radio FM
Stereo radio FM, RDS

Altele

Java
Nu


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro