Utok 5008

Utok 5008

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
Tonuri de apel MP3, WAV
Diagonala ecran (inch)
720 x 1280 px, 5 inch

Foto - Video

Rezolutie video
Da
Camera secundara
5 MP
Camera principala
Da, 8 MP

Memorie

Memorie (interna, RAM)
8 GB stocare, 2 GB RAM
Slot card
microSD, pana la 32 GB

General

Culori
Negru
GPU
Quad Core Mali-450
Sistem de operare
Android 4.2 Jelly Bean
Procesor
Octa Core MTK 6592 1.7 Ghz
Dimensiuni
146 x 71 x 8 mm
Data lansarii
2014, Trimestrul: 3
Greutate
137 g
Dual SIM
Da

Conectivitate

WiFi
WiFi 802.11 b/g/n
Retea 3G
900/2100 MHz
Bluetooth
Da, v4.0
Retea 2G
GSM 850 /900/1800 / 1900 MHz
GPS
Da
USB
Da, microUSB v2.0
NFC
Da

Multimedia

Difuzor
Da
Jack 3.5mm
Da

Altele

Senzori
G-Senzor, Senzor de proximitate, Senzor de lumina


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro