CAT B25

CAT B25

Oferte de preț cu abonament și fără

Filtre

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT
Diagonala ecran (inch)
2.0 inchi (~17.4% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
240 x 320 pixeli (~200 ppi densitatea pixelilor)

Foto - Video

Rezolutie video
Da
Camera secundara
Nu
Camera principala
2 MP, autofocus

Memorie

Slot card
microSD, pana la 8 GB (slot dedicat)

Alimentare

Durata baterie (stand-by)
pana la 156 h
Durata baterie (convorbire)
pana la 9 h 30 min
Baterie
detasabila Li-Ion 1300 mAh

General

Culori
Black
Chipset
Mediatek MT6235
Frecventa procesor
Pana in 500 MHZ
Tip telefon
Telefon rezistent
Sistem de operare
Altele
Procesor
208 MHz
Data lansarii
2013
Dimensiuni
125 x 57 x 22 mm (4.92 x 2.24 x 0.87 in)
Greutate
161 g (5.68 oz)
Dual SIM
Da

Conectivitate

EDGE
Da
Retea
GSM
NFC
Nu
GPRS
Da
Bluetooth
v2.1
Retea 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
USB
microUSB v2.0
WiFi
Nu
GPS
Nu
Tip SIM
Dual SIM

Comunicare

Mesagerie, Email
SMS

Multimedia

Jack 3.5mm
Da
Radio FM
radio FM
Difuzor
Da


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro