CAT B30

CAT B30

Oferte de preț cu abonament și fără

Filtre

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT
Diagonala ecran (inch)
2.0 inchi (~19.8% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
144 x 176 pixeli (~114 ppi densitatea pixelilor)

Foto - Video

Caracteristici camera
Da
Rezolutie video
Da
Camera secundara
Nu
Camera principala
2 MP, LED flash

Memorie

Slot card
microSD, pana la 16 GB

Alimentare

Durata baterie (convorbire)
pana la 6 h
Durata baterie (stand-by)
pana la 240 h
Baterie
nedetasabila Li-Ion 1000 mAh

General

Chipset
Spreadtrum 7701
Culori
Black
Frecventa procesor
Pana in 500 MHZ
Tip telefon
Telefon rezistent
Sistem de operare
Altele
Dimensiuni
118 x 54 x 16 mm (4.65 x 2.13 x 0.63 in)
Data lansarii
2015, Iunie
Greutate
101 g (3.56 oz)
Dual SIM
Da

Conectivitate

USB
microUSB v2.0
Bluetooth
v2.1
GPRS
Da
Retea 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Viteza
HSPA
WiFi
Nu
Retea
GSM / HSPA
NFC
Nu
GPS
Nu
Retea 3G
HSDPA 900 / 2100
EDGE
Da
Tip SIM
Dual SIM

Comunicare

Mesagerie, Email
SMS

Multimedia

Radio FM
radio FM
Difuzor
Da
Jack 3.5mm
Da


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro