Alcatel One Touch 1035

Alcatel One Touch 1035

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
Vibration; MP3, WAV ringtones
Diagonala ecran (inch)
128 x 160 px, 1.8 inch
Rezolutie
128 x 160 px

Foto - Video

Rezolutie video
Nu
Camera secundara
Nu
Camera principala
Nu, Nu

Memorie

Memorie RAM
Sub 1 GB
Slot card
microSD, pana la 8 GB
Memorie interna
Sub 4 GB

Alimentare

Baterie
Lithium Ion 400 mAh

General

Frecventa procesor
Pana in 500 MHZ
Culori
Black
Tip telefon
Telefon clasic
Sistem de operare
Altele
Dimensiuni
93 x 45 x 16 mm
Data lansarii
Inainte de 2014
Dual SIM
N/A

Conectivitate

GPS
Nu, Nu
USB
microUSB v1.1
Bluetooth
Nu, Nu
Retea 2G
GSM 900 / 1800
WiFi
Nu
Retea
2G
NFC
Nu

Comunicare

Mesagerie, Email
SMS, MMS

Multimedia

Jack 3.5mm
Da
Radio FM
radio FM
Difuzor
Da

Altele

Java
Nu


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro