Alcatel Onetouch 1016 (Dual SIM)

Alcatel Onetouch 1016 (Dual SIM)

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT
Diagonala ecran (inch)
1.8 inchi
Rezolutie
-

Foto - Video

Camera principala
Sub 5 MP

Memorie

Memorie (interna, RAM)
4 MB
Memorie RAM
Sub 1 GB
Slot card
Nu
Memorie interna
Sub 4 GB

Alimentare

Durata baterie (convorbire)
pana la 3 h
Durata baterie (stand-by)
pana la 160 h
Baterie
detasabila Li-Ion 400 mAh

General

Culori
Black
Frecventa procesor
Pana in 500 MHZ
Tip telefon
Telefon clasic
Sistem de operare
Altele
Procesor
Single Core
Data lansarii
2015
Dimensiuni
108.5 x 45 x 12.6 mm (4.27 x 1.77 x 0.50 in)
Greutate
63 g (2.22 oz)
Dual SIM
Nu

Conectivitate

GPRS
Da
Bluetooth
Nu
Retea 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
WiFi
Nu
Retea
GSM
USB
Nu
EDGE
Nu
NFC
Nu
GPS
Nu
Tip SIM
Mini-SIM

Comunicare

Browser
Nu
Mesagerie, Email
SMS

Multimedia

Radio FM
radio FM
Difuzor
Da

Altele

Java
Nu


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro