Utok Q55 8GB

Utok Q55 8GB

Oferte de preț cu abonament și fără

Filtre

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
Vibration; MP3, WAV ringtones
Diagonala ecran (inch)
720 x 1280 px, 5 inch (~293 pixeli per inch)
Rezolutie
720 x 1280 px

Foto - Video

Rezolutie video
Da
Caracteristici camera
Geo-tagging
Camera secundara
0.3 MP
Camera principala
Da, 8 MP

Memorie

Memorie (interna, RAM)
8 GB, 1 GB RAM
Memorie RAM
1 GB
Slot card
microSD, pana la 32 GB
Memorie interna
8 GB

Alimentare

Baterie
Li-Ion 2000 mAh

General

Frecventa procesor
1 - 1.49 GHZ
Culori
Black
Tip telefon
Smartphone
Sistem de operare
Android OS, v5.1 (Lollipop)
Procesor
Quad-core 1.2 GHz
Dimensiuni
145 x 73 x 9 mm
Data lansarii
2015, Trimestrul: 4
Greutate
160 g
Dual SIM
Da

Conectivitate

USB
microUSB v2.0
Retea
3G
Retea 3G
HSDPA 900 / 2100
GPS
Da, Da, cu A-GPS
Retea 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Bluetooth
Da, v4.0
WiFi
Wi-Fi 802.11 b/g/n
NFC
Nu

Comunicare

Browser
HTML5
Mesagerie, Email
SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM

Multimedia

Radio FM
radio FM
Jack 3.5mm
Da
Difuzor
Da

Altele

Java
Nu
Senzori
accelerometru, senzor de proximitate


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro