Termeni si conditii

TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor. TeleCompar.ro nu este detinut sau controlat de catre vreunul dintre operatorii sau prestatorii de servicii ale caror produse sunt incluse in serviciile oferite de website. De asemenea, TeleCompar.ro nu detine sau controleaza vreun operator/prestator de servicii.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date: Clasificarea foloseste urmatoarele criterii: numarul de caracteristici cerute de utilizator pentru un anumit produs/serviciu; cantitatea unei anumite caracteristici ale produsului/serviciului cerut de utilizator; pretul relativ al produsului/serviciului.

Serviciul TeleCompar.ro nu foloseste in vreun fel numele (brandul) operatorilor, reputatia perceputa a acestora sau volumul lor de reclame in alcatuirea clasificarilor.Cel mai bine clasat produs/serviciu intr-un clasament oferit de TeleCompar.ro va fi acela care, in general, ofera cele mai multe caracteristici cerute de utilizator, la cel mai mic pret. Clasificarile obtinute prin serviciul TeleCompar.ro nu sunt in vreun fel influentate de intelegeri financiare intre TeleCompar.ro si oricare dintre operatorii/prestatorii de servicii.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Majoritatea informatiilor folosite de serviciul TeleCompar.ro sunt oferite de catre terte parti, cum ar fi operatorii de telefonie mobila, consumatori sau potentiali consumatori, asa ca acestea pot varia sau aparea cu intarziere, in functie de schimbarile operate de aceste terte parti. De asemenea, informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegera unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el. De asemenea, clasificarile obtinute prin serviciul TeleCompar.ro depind de acuratetea si relevanta informatiilor si criteriilor introduse de utilizator atunci cand foloseste serviciul. Daca datele introduse de utilizator sunt inexacte sau nu sunt relevante pentru situatia sa personala, atunci informatiile rezultate din serviciul TeleCompar.ro s-ar putea sa nu fie potrivite pentru utilizator.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si respectivul operator/prestator de servicii.

Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro