Nokia 105

Nokia 105

Oferte de preț cu abonament și fără

Filtre

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT, 65K culori
Diagonala ecran (inch)
1.4 inchi (~12.8% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
128 x 128 pixeli (~129 ppi densitatea pixelilor)

Memorie

Memorie (interna, RAM)
4 MB RAM
Memorie RAM
Sub 1 GB
Slot card
Nu

Alimentare

Durata baterie (convorbire)
pana la 15 h
Durata baterie (stand-by)
pana la 600 h
Baterie
detasabila Li-Ion 800 mAh

General

Culori
Black, Cyan, White
Tip telefon
Telefon clasic
Sistem de operare
Altele
Dimensiuni
108.5 x 45.5 x 14.1 mm (4.27 x 1.79 x 0.56 in)
Data lansarii
2015, Iunie
Greutate
69.6 g (2.47 oz)
Dual SIM
Da

Conectivitate

USB
microUSB v2.0 (charging only)
EDGE
Nu
NFC
Nu
GPS
Nu
GPRS
Nu
Bluetooth
Nu
Retea 2G
GSM 900 / 1800 - SIM 1 & SIM 2
WiFi
Nu
Retea
GSM
Tip SIM
Dual SIM (Mini-SIM, dual in asteptare)

Comunicare

Browser
Nu
Mesagerie, Email
SMS

Multimedia

Radio FM
radio FM
Jack 3.5mm
Da
Difuzor
Da

Altele

Java
Nu


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro