Nokia 150

Nokia 150

Oferte de preț cu abonament și fără

Filtre

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT, 65K culori
Diagonala ecran (inch)
2.4 inchi (~30.1% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
240 x 320 pixeli (~167 ppi densitatea pixelilor)

Foto - Video

Camera secundara
Nu
Rezolutie video
Nu
Caracteristici camera
Nu
Camera principala
VGA, LED flash

Memorie

Memorie RAM
Sub 1 GB
Slot card
microSD, pana la 32 GB (slot dedicat)
Memorie interna
Sub 4 GB

Alimentare

Durata baterie (stand-by)
pana la 600 h
Durata baterie (ascultare muzica)
pana la 40 h
Durata baterie (convorbire)
pana la 22 h
Baterie
detasabila Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

General

Culori
Black, White
Frecventa procesor
Pana in 500 MHZ
Tip telefon
Telefon clasic
Sistem de operare
Altele
Procesor
Single Core
Data lansarii
2017, Ianuarie
Dimensiuni
118 x 50.2 x 13.5 mm (4.65 x 1.98 x 0.53 in)
Greutate
81 g (2.86 oz)
Dual SIM
Da

Conectivitate

Retea
GSM
GPS
Nu
Bluetooth
v3.0
NFC
Nu
WiFi
Nu
USB
microUSB
Tip SIM
Single SIM (Mini-SIM) or Dual SIM (Mini-SIM, dual in asteptare)

Comunicare

Mesagerie, Email
SMS
Browser
Nu

Multimedia

Difuzor
Da
Radio FM
radio FM
Jack 3.5mm
Da

Altele

Java
Nu


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro