Nokia 2630

Nokia 2630

Oferte de preț cu abonament și fără

Specificatii telefon

Afisaj

Ecran
TFT, 65K culori
Diagonala ecran (inch)
1.8 inchi (~21.6% proportie ecran-telefon)
Rezolutie
128 x 160 pixeli (~114 ppi densitatea pixelilor)

Foto - Video

Rezolutie video
SQCIF
Camera secundara
Nu
Camera principala
VGA

Memorie

Memorie (interna, RAM)
11 MB
Slot card
Nu

Alimentare

Durata baterie (stand-by)
pana la 310 h
Durata baterie (convorbire)
pana la 6 h
Baterie
detasabila Li-Ion 700 mAh (BL-4B)

General

Culori
Black
Data lansarii
Discontinued
Dimensiuni
105 x 45 x 9.9 mm, 45 cc (4.13 x 1.77 x 0.39 in)
Greutate
66 g (2.33 oz)

Conectivitate

USB
Nu
WiFi
Nu
Retea
GSM
Bluetooth
2.0
GPS
Nu
Tip SIM
Mini-SIM

Comunicare

Browser
WAP 2.0/xHTML
Mesagerie, Email
SMS, MMS, Email, Instant Messaging

Multimedia

Difuzor
Da
Jack 3.5mm
Nu
Radio FM
radio FM

Altele

Java
Da, MIDP 2.0


Cum functioneaza Telecompar?


TeleCompar.ro ofera un serviciu de comparatie si clasificare pentru mai multe tipuri de produse si servicii comerciale, in scopul informarii clientilor.

Clasificarea serviciilor si produselor este facuta folosind informatiile publice disponibile pe website-urile prestatorilor de servicii/operatorilor respectivi si organizand aceste informatii intr-o baza de date.

TeleCompar.ro a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca informatiile disponibile pe site sunt corecte, exacte si complete, insa nu poate garanta acest lucru. Informatiile si serviciile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu ia in considerare anumite oferte speciale sau temporare ale operatorilor de telefonie/prestatorilor de servicii si nici anumite circumstante individuale ale utilizatorilor, circumstante care ar putea afecta oferta pe care operatorul/prestatorul este dispus sa o faca utilizatorului.

Informatiile disponibile pe TeleCompar.ro s-ar putea sa nu includa toti operatorii/prestatorii sau toate serviciile si produsele disponibile pe piata. Serviciul si informatiile oferite de TeleCompar.ro sunt destinate unei bune informari a utlizatorului, pentru a-l ajuta pe acesta in alegerea unui produs sau serviciu. TeleCompar.ro nu ofera sfaturi, recomandari sau indicatii utilizatorilor, in vederea achizitionarii sau nu a unui anumit produs/serviciu. Utilizatorul trebuie sa se bazeze pe propria judecata si sa ia in considerare circumstantele sale personale atunci cand decide daca un produs/serviciu este potrivit pentru el.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii din termenii de utilizare, TeleCompar.ro nu are vreo raspundere in fata utilizatorului in situatia in care un produs sau serviciu achizitionat nu indeplineste criteriile dorite de utilizator sau utilizatorul nu este satisfacut de acesta. Aceasta este o chestiune care tebuie rezolvata exclusiv intre utilizator si repsectivul operator/prestator de servicii.
Termeni si conditii | Copyright © 2017 TeleCompar.ro